Missar semestern typ

Angående att missa plan.
Fam. Helger är ganska experter på det, om man säger så.
-
* När vi flög till Sydafrika missade vi planet i Portugal och fick bo i Lisabon 1 dygn.
* I Frankfurt fick vi ett samtal från kusinerna att deras plan hade problem och att dom skulle missa mellanlandningen i Tyskland, så vi fick flyga till Brasilien utan dom, så kom dom dagen efter.
* När Matilda och jag kom från Kenya till London fick vi tränga oss fram i alla köer och kuta genom hela Heathrow. Matilda tappade sin sko på vägen men tog upp den i handen och fortsatte att springa, sen kom vi fram sekunden innan Gaten stängde. haha det var såå kul
* På hemvägen från Brasilien så hade planet innan oss ställts in, så dom frågade oss om vi ville stanna i Brasilien i 1 dag och bo på lyxhotel. Inget tvivel. Nästa dag frågade dom samma sak igen så vi stannade ännu en dag på ett ännu lyxigare hotel.Tillslut kom vi hem och då köpte vi en TV för pengarna vi fått i "skadestånd". Det var en ganska bra försening :)

Kommentarer
Postat av: matti

hahahahahha, det var bland det roligaste jag varit med om, vi sprang förbi alla köer, var helt anfådda och sen tappar jag skon, så himla typiskt hahahaha. Man skulle ju helt seriöst filmat det där, tänk vad vi skulle kunna skrattat åt den filmen, HAHHAHAAHHA, LÄNGTAR EFTER ER !

2010-07-06 @ 11:27:12
URL: http://matildaset.blogg.se/

Skriv och klicka

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0