soccer game next

Alright, time for another soccer competition.
I hope we play well this time

Jag har hjälpt mamma med potatismos och sallad, så innan jag drar ska jag äta köttbullar, med potatismos, lingonsylt och sallad. Super-svenskt och härligt ;)
(haha åh nu när jag skrev Super så kommer jag och tänka på första gången jag var med Bästa Matti i skogen)
-
H a d e t b r a

Kommentarer
Postat av: Lisa

svar: Hej, tycker jag att du ska göra! Jag var tveksam först pga att jag trodde att det kunde bli osäkert med arbete och så efteråt, men jag är så otroligt glad att jag valde det ändå! Jag gick modedesign på gymnasiet, vilket var sjukt kul om man bara engagerar sig så öppnar skolan en massa dörrar för en, fick åka till italien och visa upp kläder bland annat och kom in på en yrkeshögskola efteråt. Nu är det konfektionsteknik jag läser, vilket betyder att man lär sig produktionsprocessen, så det är inte så mycket mode nu, utan jag vill lära mig detta först och sedan flytta utomland och läsa en designutbildning efteråt. Men det finns många alternativ efter gymnasiet, så det är mycket att välja på.Man kan bli designer, designerassistent, materialinköpare, inköpare, diriktris (mönsterkonstruktör) eller bland annat jobba inom produktion. Allt beroende på vad du väljer för utbildning efteråt.Det enda du måste tänka på är att kämpa enormt, vilket jag gör nu. Man kommer ingen vart annars, ett till tips är att leta efter en utbildning efter gymnasiet med praktik, det ger väldigt mycket och är väldigt roligt. Man får mycket frihet som praktikant på ett företag och det är stor chans att du kommer hamna på samma företag i framtiden...Lycka tilll :)

2010-05-28 @ 10:49:47
URL: http://sixteenfeet.blogg.se/
Postat av: agnes nicol

när kommer det bilder från husvisingen?

2010-05-28 @ 12:52:18
Postat av: matti

hahahah, juste. det var så grymt kul. sen när du stoppa choklad i din mun, allt vettu hur du ska charma. Vad tänkte du med egentligen ? Hahahaha :D

2010-05-28 @ 16:04:44
URL: http://matildaset.blogg.se/

Skriv och klicka

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0