2 0 11

Känns så fel, alldeles jätteknäppt. Men samtidigt ger det mig ett annat perpektiv på saker. Nu börjar ett helt nytt år med nya möjligheter och nya löften som är till för att brytas. Jag har inte klurat ut ett bra löfte än, men att ha kul låter som ett bra sådant.
-
Har precis skypat med finfinmatti. Och åååh jag saknar henne enormt! Nu ska jag gå och lägga mig för första gången år 2011. Men kanske för sista gången i sängen på 233 Denham street.
Live, Laugh, Love

Oh Crap

Sitter och packar ihop det viktigaste av mina saker, för det finns en chans att vi blir kvar i Melboune och inte kommer hem till Rocky i tid och måste därför flyga direkt från Melbourne till Sverige. Jag är inte redo att säga hejdå en, hallå!!
Jag MÅSTE bara få komma tillbaka hit, annars blir jag knäpp!
-
'Vår gata utanför 233 Denham street

We were holding back the flood

Vattnet har stigit 8,1 meter. Om det stiger 50 cm till kommer inte vi iväg till Melbourne eftersom all transport in och ut ut Rockhampton stängs av. Komigen nu regnet, knip igen!
-

Nyinköpt

Har fyndat på storjulrean. Kom hem med en ny skjorta, ett stort halsband och ett par nya favvobyxor.
-
Skjorta - 10 dollar
Halsband - 5 dollar

Make it shine


När Mica har tråkigt leker hon med Photo Booth och lampor.

Rebecca & Fiona

Sitter i mitt rum som nu är helt tomt. Hela huset känns tomt utan My, Amanda och Kasper. Nu är det bara jag och en hockeygalen lillebror kvar. han är mysig han med, men han har sina stunder...
Nu sitter jag iallafall i min stora, sluffiga, obäddade säng och lyssnar på Rebecca & Fiona + Adrian Lux.
hare


Syster packar väskan

Ligger i Martins säng, i mitt rum och lyssnar på när My sitter på golvet och pratar på skype, medan Martin sover i min säng. Under jul får vi dela rum eftersom gästerna ockuperar alla andras. Men det är mysigt på ett sätt. Idag reser My ut i stora världen som en backpacker, för första gången utan ett basläger (233 Denham street) Eftersom vi också faktiskt flyttar tillbaka om mindre än 30 dagar. Att säga så tar fram en konstig känsla imagen, både ångest och längtan. Men det är förbjudet att längta hem nu. Nu ska jag leva mina sista dagar i mitt alldeles egna paradis.

dödlig träningsväärk

Igår var jag på gymmet och idag har jag en fnhnukvgidks träningvärk.
I morgon ska jag springa backe med My  och sen drar jag och gymmar någon mer gång innan veckan tar slut. Har varit alldeles för lat för länge nu.
Ikväll blir det australiensk julbord (Australien firar jul idag). Alltså räkor, BBQ, olika dippar med bröd och sallad. Ungefär så.
M'ca

Glædelig jul

Har egentligen inte mycket att säga förutom att det flyger pilar i luften överallt nu efter att Martin fått en NERF-gun i julklapp. Jag är död
Och att ni ska krama alla nära och kära. För det är ju vad julen handlar om. Kärlek och värme.
Kram till er

Pirates Of The Caribbean 4

Så den kom alltså. En fortsättning. Fast utan Keria Knightley & orlando Bloom.
Den måste jag nog ändå se
-
Juste idag är det dan före doppardan och nej det känns absolut inte så. Våra första gäster från Sverige kommer hit idag. Men innan det ska det göras lite annat
-

Chai

Dricker chai och tittar på skitvädret.
Nu snart ska jag åka till Stocklands för att shoppa det sista och lite till.
orkar inte med det här ******* vädret!
ååååh
Blir galen bara jag tittar ut. Vi hade ju så fint för bara 4 dagar sen och nu. det här..
Nej, Stocki kallar
-

Nere vid floden ser det ut såhär. Mysigt ellerhur?

Uäääk


Här befinner jag mig just nu. Och det stinker... Alltså bokstavligt talat stinker.. Det stinker bajs överallt för att floden har svämmat över och nu drar allt vatten tillbaka igen. Och då stinker det. Just nu i hela huset. Jag hoppas att det försvinner till jul. Så nu har jag stängt in mig i mitt rum där det luktar liiite mindre.
Och just nu skypar jag med Emilia och vi har just kommit på den coola funktionen att jag kan SE vad hon GÖR på sin skärm, och tvärt som. et ger oss möjligheten att ha filmkväll tillsammans och hur coolt är inte det? haha
Nu ska vi testa 17 again.
M & E

Jul strålande jul

Tack Tove för skumtomtarna! Dom var suveräna! (L)
-
Har varit och julshoppat det sista. Imorgon blir det rimstuga och paketinslagning här hemma.
Så galet galet varmt bara att man knappt står ut. Men ska verkligen inte klaga!
Så här firar vi advent:

EmiliaHelgerSkype

Sitter och skypar med kusinvitamin. Vi kollar videos och pratar kusinsnack som vanligt. Allt känns precis normalt även fast jag inte sett henne på 6 månader. Kusiner är bra, ännu bättre om dom heter Emilia.
-
Idag fick jag paket på posten. Och i det låg juleskum, glöggkryddor och en sportifylista med julåtar. Allt från min gudmor. Om du läser det här, TACK NANNY!
-
Nu ska jag ta ett dopp i poolen. it's hot in here

Byronbaypiratechallenge

Har gjort en film/bildspel av filmklipp från Byron Bay. Systeryster var fyndig och fick döpa klippet till ByronBayPirateChallenge. Exciting huh?
-

City View


Baka baka pepparkaka

Julen är nära nu, läskigt nära. Känns inte som jul över huvudtaget. Nu senaste veckan har vi desperat bakat lussebullar och julgodis. Höjer stämningen lite iallafall. Sen har grannhuset väääldigt många ljusslingor och skyltar som faktiskt sprider lite mysmyskänsla!
-
Igår åkte vi upp till Rockhamptons högsta berg mitt i natten och tittade ut över staden. Vi hade med oss te och sjöng lucia sånger. Fint Luciatåg!
-

MUSE

Muse konsert i Sydney 2010. Grymt bra! Har säkert filmat 20 olika videos så det kommer absolut upp här senare. Men inte just nu, för vi har fortfarande 2 dagar kvar här i finfina Sydney. Grymt grymt galet grymt var det iallfall!
-


Tidsinställt

Just nu befinner jag mig i beautiful Brisbane. Snart befinner jag mig i Byron Bay, och om ännu några dagar i Sydney.
Live, laugh, love
-


All roads lead to Rome


Stocklands

Dagen har spenderats på ett köpcentrum. Vad som skulle bli en kort tur blev 6 timmar. Sista timmen fick jag och lillebror nog och gick ner i parkeringshuset, satte oss i bilen och så satt vi där i en timme. Som tur var är alla julklappar fixade + att jag äger ett par nya byxor från favvobutiken Sportsgirl. Tur det, annars hade det nästan inte varit värt det!
Jag har tagit galet mycket bilder idag också .. i brist på annat att göra i guess
några lite udda också, men udda är bra.
-
crazzzy hazzzzy

C'mon

Torsdag. Tror jag att det är iallfall. Tappar räkningen på alla dagar nu på lovet. Det jag vet är att vi flyger ner till Brisbane imorgon och att vi kommer vara borta i en vecka. Och att vi kommer stanna på IKEA på vägen och att jag då får chansen att köpa juleskum och julmust. Inget kan beskriva min glädje just nu haha
Frukost på schemat
-

RSS 2.0