Oh I'm a happy one


Mer jul, ge mig, mer jul, jag vill ha

Lov och absolut ingenting att göra. Har roat mig med att baka julgodis. Imorgon är första advent och mamma har beställt en svensk julkalender från 1996 hem hit till Aus. Mysteriet på greveholm, alla andra kan gå och lägga sig! Så upp tidigt imorgon och titta på det, yes!
Idag har jag varit på Stocklands och shoppat. Bara julklappar dårå, men jag hittade vad jag behövde. Bara 1 månad kvar till jul och mindre än 2 tills jag är tillbaka i Svealand. Insane
Här får ni några vänta-på-att-knäcken-ska-koka-färdigt kort
-

Aussie Rock

Två Australienska band som än så länge bara är stora i Australien.
-
Short Stack:
-
Amy Meredith:

Kalas

Hela pappas jobb befinner sig på undervåningen tillsammans med en bartender och två sjungande killar med gitarr. Cocktail Party med andra ord. Jag, My och Amanda har roffat åt oss mat från buffé bordet och suttit på trappan och ätit. Jag blev dock nerknuffad för att jag inte tog tillräckligt med ost chips. Senare ska vi gosa ner oss i min dubbelsäng och titta på en väldigt bra, nog världens bästa, musikal. Ja, Across the Universe.
-
Glad och fylld med tapas

Nowhere Boy

Riktigt bra film, grym musik (Tack my för att du övertalade mig att se den)

Light it up


Yr 10 Art

Moniqua is having a good time
Me, Sophia n Moniqua are doing the most amazing t shirts

Lussebak

Även fast temperaturen står på 28 så står vi i köket, bakar lussebullar och sjunger med i jullåtar. Försöker få upp julstämning men det är svårt när man ser palmer istället för granar och en pool istället för is. Not too bad though.

Imorse var jag ute och sprang redan klockan 6. Kände mig väldigt duktig ända tills jag vände mig om lite för snabbt och knäckte hela nacken. Har haft nackspärr hela dagen och kan varken titta åt höger eller vänster. Brrraa mica, alltid ska nått hända.
-

Söndagen som försvann

Vart tar dagarna vägen??
Känns som om jag inte har hunnit ed någonting och nu är klockan redan 3.
Har bakat en kladdkaka till Martins avslutning har jag gjort iallafall. Annars har jag gått omkring i mjukisbyxor och skjorta hela dagen eftersom det är ett jäkla väder.
Harry P var jag på igår också, och ååh filmen gör mig så varm och glad att jag bara vill spricka.
Nu ska kakan ut ur ugnen
M

Awesome song (Även fast My inte pillar order Awesome, men den är kind of awesome)

Angus & Julia Stone

Sitter i Mys rum. Hon ligger på golvet och skriver vykort, jag skriver här. I Högtalarna spelas bra musik, om inte världens bästa. Angus & Julia stone, mina gudar just nu.
-

Dagen med stort HP

Harry Potter and the deadly hallows har premiäääääär
-


Escape

En helt ordinary tisdag bakom mig. Men nu ska vi bunkra upp oss med ostbågar (A dream come true!!) och titta på Djävulen bär Prada.
-

A change in the weather

Film, film, film och dataspel i skolan. 2 veckor kvar av ingenting. Gjorde mitt absolut sista prov i Australien idag och det kändes gött. Idag har verkligen inte gjort någonting, förutom att hjälpa mamma med salladen och dukningen typ. Pratade med Matti imorse, det var härligt att höra hennes fina stämma igen.
Nu ska jag gå tillbaka till att göra ingenting och sen ska jag sova.
Peace (Y)

bloglovin

JennySkype

Skypar med finaste Jenny.
Och nu kom Hneke och Petrus in i chatten också..
Aja, idag är det lördag och fotboll på schemat. Och jag sitter i en stor och fluffig morgonrock i 28 grader. Värmebölja.

Såg bilden på emelies blogg och jag diggar oss skarpt

9F väntar på andra sidan jorden

I just got 500 gold in my game account from this cheat that worked!
http://bit.ly/goldcheat
Nu ska jag skypa med min kära klass hemma i Sverige. Eftersom ni har ställt om till vintertid där hemma så är det 9 timmars skillnad istället för 8, så nu måste jag hålla mig vaken ännu längre. Det positiva är dock att jag kan gå upp senare om jag ska skypa med någon deras kväll. Komplicerat det där med tider. Jaha, nu är det bara att hoppas på att nioeff ska logga in.
Cool beans

typ hi

Typ helt jättedålig på rubriker.
Skola snart, och jag har huvudvärk i näsan ..(?) Idag har jag geografi-prov. Fast bara kanske, eftersom min lärare sa att jag kunde ha det på måndag istället om jag ville, eftersom jag har varit iväg. Såklart jag vill ha det på måndag. Så jag har nog inte Geo exam today.
再见

T

som i torsdag
-
Nu bär det av mot skolan och Kemi prov. Annars har jag det inte så tufft i skolan eftersom lektioner börjar ta slut och film-tittande tar över nu sista veckorna.
(L)


Tankande kor på bensinmack längst vägen

YO

Plugg plugg plugg - check
byta batterier - check
Packa ur väskan - check
-
Det enda som finns kvar att göra i kväll är att vänta på att mamma (och filmen i bakluckan) ska komma hem så att jag kan somna till Pirates of the Caribbean. Ska bli skönt nu när hjärnan har 3 exams att hålla koll på.
night pirates
-
Guldvecka på Gold coast

Berg-o-dalbanor, glass, höghus och stå upp-paddling i floden.
Livet är fint och fortsätter vara . Skolan är snart slut och värmen stiger.
Jag lever. Och jag lever bra.
-

Detta är tidsinställt

Hoppas att det blev lyckat också. Grejen är ju att jag inte kommer se om detta inlägg publiceras eftersom jag befinner mig i Brisbane at the moment. Just nu kanske jag sitter högst upp i frittfall, ligger vid poolen, läser en bok eller berättar bellman historier. Vem vet?
Au revoir

Gone and away

Nu drar jag till Gold Coast. Eller inte just nu kanske, men om några timmar, tidigt tidigt imorgon.
Glömsk som jag är så var jag tvungen att göra en att-göra-lista som blev nästan full med uppgifter. Tror jag har ungefär 3/4 kvar. Dom jobbigaste såklart...
Vi har hyrt filmer till bilresan, snart packat färdigt, checkat kamerorna och laddat inför berg-och-dalbanorna. Nu är det bara min borttappade bikini som saknas. Ingen aning om vart den är..
Juste! Sen måste jag bara testa den där nya funktionen på blogg.se med tidsinställda inlägg. har inte ens sett vart eller hur man gör det, har bara hört talas om att man kan göra så. Så det måste testas.
Okej PE U ES ES sålänge
-
En charmig tjej

Vi har det bra här på Denham street

Så annorlunda från hemma 

Kärlek vid första öronkastet

Angus & Julia Stone (Självklart) - Silver coin

VAASSS!?

The best Touch football team ever. Clearly.
But IFK is still the best soccer team though. No doubt

Life As We Know It

Just hemkommen från kvällsbion, life as we know it.
Mycket filmtittande idag. Men jag mår fortfarande inte 110 som synd är.
Filmen var dock väldigt fin och jag ska absolut hyra den igen så att mam och Amanda får se den. Jag är en sån person som  kan titta på filmer om och om igen utan att bli uttråkad, det beror säkert på att jag är så trög att jag inte fattar handlingen första gången haha
godnatt


XOXO

Ja, jag har tittat på Gossip Girl. 8 avsnitt på en eftermiddag.
Och Ja, det är kind of a drug och fingrarna sätter automatiskt på avsnitt efter avsnitt.
När My har 3 säsonger på datorn är det inte konstigt att man hamnar där en hel eftermiddag då man ändå inte har något bättre för sig. Min yrsel kommer och går, och det känns lite som Liseberg just nu. 
Egentligen har jag inte tid för Liseberg-yrsel när jag har 2 stora uppgifter i skolan imorgon.
Bort med slänggungorna. Fram med Engelska tal och Drama assignment.
You know you love me, bahaha
-

RSS 2.0