Om du har ett äpple vill du dela det med mig?

Idag har vi bakar Hellmans fudge och filmat konstiga saker i trädgården. more of that later. puss

Lucky us who has the ability to dance!

Made by me

Till Linn

"Våran" födelsedagslåt:
Kommer du ihåg vår första dans?
Kommer du ihåg vart vi var nån stans?
På herrhagen var det jättestor fest
Och discobollen kommer härnäst

I tre år har vi gått ihop
All den glädje vi delat ihop
Vi har skrattat vi har gråtit vi har varit bästa vänner
Så nu vill vi säga till alla vi känner

Grattis Grattis Grattis, Grattis Grattis Grattis min vän.
Grattis Grattis Grattis, Grattis Grattis Grattis min vän, min vän


Lång historia bakom dom där raderna. I 7an skrevs dom, för tre år sedan, i soffan hemma hos Mathilda. Och orden sitter fortfarande kvar i hjärnan.
Idag är den tillägnad till dig.
Grattis fina du, ha en bra dag!

Tisdag 30/8

Skola. Jobba. Träning
Rutiner

These are my confessions

Jag är lycklig. Jag får behaglighets-känsla i magen när jag tänker på allt det bra som händer i min omgivning just nu. Livet är. ja. Livet är på topp

A v k l a r a t

Trött. Lite rikare. Ny anställd. Ännu lite tröttare.
En hel dag på Hellmans café avklarad. Har diskat, serverat, stått upp. I 7 och en halv timme. Hårt slit, men ganska värt ändå. Nu. Soooovaaaa

Midnight City

Igår efter hemkomst, cyklade jag en genväg till där vi skulle träffas. Kom springandes ut ur skogen med cykeln eftersom genvägen inte var lika smart som jag trott. Mötte en skrattandes Matilda. Vi gick upp på "vårt berg", och pratade om alla nya intryck och människor med filtar och te. Från där kunde vi se Nyköpings ljus, vissa gömda bakom dimman. Men vackert var det.
Damn I like that girl

The worlds best place

lina om These hips never lie:
vad är malingsbo för läger? det verkar riktigt roligt!

Hej Lina! Malingsbo är... hmm vart ska jag börja?
Världens finaste plats helt enkelt, eller okej, det är ett konfirmationsläger i Dalarna dit man åker 1 månad. Jag är varken stenhårt troende eller går i kyrkan, men malingsbo handlade liksom inte om gud. Det handlade om att ha kul och att lära sig saker om livet. Lektioner/gudstjänster är bara en pytteliten del i lägret, det är så mycket mer! Vänner för livet, spex, bus, gemenskap. Jag älskar det! Så om du inte har konfirmerat dig än, och har tänkt göra det. Kolla upp Malingsbo! :)
En knopp. På ett räcke. På malingsbo

Swedish West coast

Västkusten i 4 dagar med en, vad jag tror kommer bli, grym klass! Japp, det är anledningen till min frånvaro. Men bra har jag haft det. Vi tar en sång på det. Och snart kommer också svar på kommentarer!
Janglin - Edward Sharpe & The magnetic Zeros

These hips never lie

Jag har klippt ihop en film eller vad man nu ska kalla det, från Malingsbo. <3
Lots of love

You are young - Act your age

Och så ut i natten, mot musiken igen!

yeah I can get used to this

Har haft så otroligt fina kvällar nu senaste Dygnen. I förrgår kom Petrus och Jenny, vi hade planerat att gå på Harry Potter på bio, men slutade med att vi satt på ett berg med filtar, kexchoklad och cola. Och så satt vi där till halv 2 på natten och bara pratade, skrattade och delade med oss av vad som hänt under den tiden vi inte hunnit ses.
Igår var det typ en festival med massa människor och en hyfsat varm kväll, utan regn. Även fast det regnat som crazybeans innan!
Fina sista sommarlovs kvällar. 1 dag av det kvar nu! sup in ledigheten

Tensta

Foto: Ewatson

Gårkvällen var bra! Träffa massa härligt folk och stod mitt i massan av människor och hoppade upp och ner. Lyssnar egentligen inte allt på Adam Tensta, men han var riktigt grym live, han fick alla att dansa och hoppa med och då har man lyckast tycker jag.

Making funny faces

Vrickade reflektioner är skoj det! Och dessutom ser jag nu att det ser ut som om jag håller kameran med fötterna. hahah
-
Min lördags förmiddag har bestått av Second hand shopping med Jenny, sen hem sätta sig framför Projektorn med godis och No strings attatched. Nu ska jag snart börja förbereda mig inför Typ en festival. Super hot Giant Alien (Super Hot Giant Alien – I loved you for a very long time) kommer ikväll, tyävrr har dom uppträdandet på en ganska dålig tid, menmen. Det är nästan det enda bandet på festivalen jag känner till! Klicka inom parantesen så kan ni lyssna på deras låtar!


Colors of the wind

Foto: Mica
Modell: Matilda

Jag ska hitta på nån sorts middag att laga. Tänkte laga hamburgare först, men det blev överambitiöst eftersom ingen kommer äta samtidigt ikväll. Blir någonting enkelt. Senare ska jag nog kanske sticka iväg och titta på när laget spelar match. Inga större planer annars.
Och idag är det 1 vecka kvar tills min födelsedag. Och 1 vecka kvar tills skolan börjar igen.

Scary monsters and nice sprites

Foto: Matilda

Idag har jag och Johanna blivit fotograferade av duktiga Lisa Chen - och det var riktigt kul! Jag tror verkligen att det färdiga resultatet kommer bli kanon!

Paint my world with graffiti

Helgens finaste upplevelse: Cykla tandem med världens finaste person där bak sent på kvällen, ihop kopplade hörlurar och i takt till Good life. Fullmåne och folktomt.
Lycka & Frihet

Light me up

Photoshoot med Matilda.

Strip Me

Natasha Bedingfield

You spin my head right round right round

Idag blir det Matilda + några. Vet inte vilka än. Men hur det än blir så blir det bra.
-
Igår var jag och 8 andra härliga konfisar och såg på... dum dum dum dum... harry potter!! och holy mother of god så bra den var! Tänkte på den hela vägen hem. Tänker på den fortfarande.
Jag var ju i Stockholm onsdag till fredag. Torsdag och fredag spenderades i Stockholms innerstad, med Alina, Tove och Emilia. Ni är så otroligt bra tjejer!
Fina dagar, over and out

Why Should I Care What They Say? Just Want Them Out Of My Way

I'm the queen of my own life
Sugig text-uppdatering. Men wat de fukk, jag har massa av bilder och massa inspirationstexter och tankar som bara vill ut ut ut.
-
Nu ska jag dra ner på stan, mest för att ha något att göra. Har inte gått längre än till brevlådan idag. ses

Monokrom Sepia


Good Life

To my friends in New York, I say hello 
My friends in L.A. they don't know 
Where I've been for the past few years or so 
Paris to China to Col-or-ado
Please tell me
What there is to complain about 

When you're happy like a fool 
Let it take you over 
When everything is out 
You gotta take it in

Oh this has gotta be the good life 
This has gotta be the good life 
This could really be a good life, good life

I'm Electric - I Just Want To Dance


Melody Club

Got a positive suprise today in the news paper - Melody Club kommer till Nyköping. Ikväll klockan 21.15. Jajaja jag ska då vara där! :)
Palace station - fever fever - electric

Harry Potter - The final


Finns inga ord. Har inte hunnit se sista filmen än eftersom jag varit borta. näe, jag är seriöst mållös. Sitter och skriker och hoppar upp och ner när jag ser den här trailern. Harry Potter ger lyckorus. Jeeeeezz

Sommarslingor


Saknar mitt Australien-blonda hår. Funtar på att slinga det igenm efter sommaren, kanske? Vet inte. But I like it blond.

Just nu är jag på fina Ingarö, idag har jag solat sönder på klipporna så nu är jag bokstavligttalat en livslevande tomat. Röd som en kokt kräfta. Men alla vet ju att rött blir brunt... eller?
katchya

Passande citat:

Don't cry because it's over. Smile because it happened
-

Back to reality

Jag ska föröka landa. Men det är svårt, det är så himla svårt när man har mått så bra som jag gjort i en månad. Jag har tänkt igenom vad jag skulle skriva, hur jag skulle förklara fantastiska Malingsbo. Men nu när jag har upplevt det, och är tillbaka till verkligheten så inser jag att jag kan nog inte ens försöka förklara. Ingen förutom de som varit där, skulle förstå. Så jag avslutar detta "back to reality"-inlägg med att säga: Fan. Fan va bra det var.

RSS 2.0