The art of getting by

Ännu en film. Älskar film. Jag älskar trailers. Jag älskar filmmusik.
Och så älskar jag att killen har gått från Kalle och chokladfabriken till himla snygg!

I'm no beauty queen, just beautiful me

Life's a mess right now. Förstår inte hur jag fortfarande kan vara vid livet. Men nu behöver jag bara hålla ut 2 dagar till sen är allting bakom mig. Även fast allt är hullerochbuller så är allt fortfarande jäkligt fint, och det får jag inte glömma.
3 vackra

One day

Fint citat från boken:
"What are days for?
days are where we live
They come, they wake us
time and time over
Where can we live but days?

Denim

Hemkommen efter 1 dygn i Stockholm. Älskar att spendera min tid med Tove, hon är grym. Vi har kollat bio, smaskat godis, diskuterat Harry Potter, fikat, ätit sushi och snackat i timmar, och gått en dag på stan. Jag fick med mig hem en klänning (ev. skolavslutnings) från H&M och 2 par underbara jeansplagg från Beyond Retro. Ska flytta in i den affären. Ikväll har jag tagit hand om lillebror, käkat Mcdonalds framför TVn, och nu är jag på himla bra humör och dansar och sjunger och hoppar omkring!
Life is.. Yeah. It's great

maerc ecI


Har haft glass test idag på SNUS (SN's ungdomssida) inte helt fel! Smakade jag tror säkert 19 glassar av olika smak och form och betygsatte dom. Nu är min mage uppsvälld men nöjd. Sooofft jobb

When you see my face, hope it gives you hell

På fredag är det dags igen. Nu är tågbiljetten bokad och klar inför fredag då jag beger mig till Stockholm för att träffa Tove. Looking forward to a weekend with the best!

We can't push it underground

Blir så himla stressad över att tiden går så fort!
Ser ni hur blååttt vattnet är!? Hade glömt bort det

Hate to say goodbye

Vi är inne på sista veckorna nu. Slutspurten som tar oss till slutet av de här tre åren. Slutet av nian, slutet av vissa vänskaper, minnen, högstadielivet. Ett nytt kliv in i den lite större världen. Läskigt. Ja. Spännande. As hell. Ångest. Ja. Man lämnar ju ändå ett stort kapitel i livet bakom sig om några veckor. Och vi kommer aldrig komma tillbaka till den här tiden igen. Hjälp! sjukt egentligen. Kommer inte gå i samma klass som vissa igen, aldrig möta andra i korridoren. Om 3 veckor är vi utskrivna ur Borgis register, om det nu finns ett sådant. Hjälp!

Pics from saturday


0 0 7


Mina ben värker efter allt dansande och jag har blåsor under fötterna och en ond hals. Vi rockade loss till klockan 3 och gick inte och la oss förrän i gryningen då fåglarna börjat kvittra igen. Nu är jag helt utslagen men det är det värt det, för det var en helgalen kväll!

Skyhög

Anonym om Unforgettable:
Läste på en bild på Facebook att du var längst på borgis hur lång är du ? :)Svar: Jag är inte längst på borgis av tjejerna faktiskt, men jag är väldigt lång. 178 cm :)

Unforgettable

Dagen har spenderats i hamnen tillsammans med älskade klassen.
Vi har: Spelat fotboll, volleyboll, brännboll, doppat händerna i brännässlor (inte med meningen), sprungit på piren, doppat fötterna, fikat, köpt glass, åkt moppe, brottats och planerat.
Ni är grymma. All of you

Pumkin' lipstickQuestions and answers

lizi om I get by with a little help from my friends:
Vilket program redigerar du i?????? :D Fin film föresten!!


Svar: Hejhopp Lizette (För jag antar att det är du haha) Jag redigerar mina filmer i filmskapar programmet imovie. Det är ett grundprogram för mac som är väldigt bra! Tror faktiskt inte att det går att ladda ner till PC, men om du har en mac så är det bara att sätta igång! Kram

Parkbänk


Ett världshav emellan, nejdå not anymore

Efter att Linders åkt hem, drog jag till Hellmans och pluggfikade i någon timme. Har också hunnit med att köpa 2 nya tunikor till sommaren. Next up: Ostbågar och RENT

Guess what, I'm not a robot

Hela jättefina familjen Linder har varit här i helgen. Älskar den familjen så enormt och det är dumtdumtdumt att vi aldrig ses oftare. Vi har gjort det vi alltid gör tillsammans, haft det himla mysigt! love to you all

Inspire me

Lyssnar på Bon Ivers - Skinny love. Hittar inspiration överallt. Blir levnadspeppad.
Världen är fin. Så freaking fin

Legally Blonde - The Musical

Omigod you guys
G  R  Y  M  !


London calling

Har spenderat de senaste 3 dagarna i underbara London. Älskar den staden!
Strosat omkring på Regent street, tagit en sovstund i Hyde park, ätit på coola restauranger, sett nog den bästa musikalen någonsin, fikat på café med mysiga kaffekoppar, tappat bort mig på topshop, irrat efter skolavslutningskläder, haft gå-värk i fötterna, sett Westminster abbey, åkt underground, sett london från en dubbeldäckare. Några av grejerna som inkluderar 3 helmysiga dagar i London.

Okay it's alright with me


vackra Gold Coast, surfer's paradise
-
Har just kommit hem från en match som var både rolig och jobbig att spela. Har hunnit hänga tvätten åt min syster (så snäll så snäll) och nu ska jag snart sätta mig och plugga igenom lite viktiga saker. Om jag får lite tid över ska jag nog nörda The Sims. Ikväll blir det ingenting, eventuellt filmkväll hos bästavän. simma lugnt

Erase and rewind

Olsen Brothers - Fly on the wings of love
Feist - The limit to your love
Josh Pyke - The summer
Josh Pyke - middle of the hill
-
Jag lyssnar på alltalltallt. Storfavoriten just nu: Josh Pyke

No time for losers

hejhejhej här är jag, trött men glad (och himla bra på att rimma) .. i denna dimma
Det regnar och det snöar (i maj?) och det haglar. Jag förstår bara inte hur vädergudarna tänker. Det går liksom inte ihop att jag för 1 vecka sedan gick i shorts och linne och nu i flera lager av tjocka kläder, och fortfarande bryser jag ner till smalbenen. Inte så jäkla fint. Men det kan inte vara bra jämt, right? Nu taggar jag Natinella Matematik B imorgon.

Leave this world behind

Det finns 2 dagar i veckan då allt känns extra tungt, då man bara vill krypa undet täcket och sova, skita i skolan, skita i att sekunderna passerar. Man kämpar sig igenom de där 2 dagarna, ibland är det lätt, ibland är det förjävligt.
-
Nu är de där 2 dagarna bakom mig. Måndag, tisdag vecka 18 är förbi. Nu kör vi!

I get by with a little help from my friends


Valborg igår spenderades med mysiga tjejer, mycket prat, skratt, dans och tokigheter. Kvällar som dom är guldvärda!

RSS 2.0