Inställt

Har haft 3 inställda lektioner idag + en lektion som jag inte behöver gå på. Måndagen skulle sluta halv 4, slutade istället vid 1. Stack inte hem förrän kl halv 3 dock. Matilda och jag hamnade i nyckelfight. Inte så allvarlig faktiskt. eller jo, det var blodigt allvar...

Hur som helst så sitter jag med Fysiken nu och har suttit här i över 1 timme. Ska lägga ner nu, börjar tröttna. Just nu är livet ganska så bra faktiskt! Det rullar på med en lagom takt och bra saker händer hela tiden. Snart smällter snön också, tipptopp!

M


Morgonfrilla och morgonsol i Australien. Fint vare

Moulin Rouge

Min favorit-musikal alla gånger om!
Har suttit och verkligen drogat den här låten hela eftermiddagen nu! Så fin, så mycket känslor. Alla borde ta sig tid att se Moulin Rouge, eftersom det helt klart är den finaste musikal någonsin!


Come What May

Jag vill vara fri, vild och galen

Och inte sitta här och räkna Fysik. fast måste erkänna att jag sitter ganska mysigt i sängen med täcke, musik och grönt äpple.


Jag hjärtar det

Kan droga weheartit! Sitter och tittar på bild efter bild och blir bara mer och mer fotosugen, sommarsugen, picknick-sugen med bästavän och hur sugen som helest på att handla. Kläder helst. Fast jag måste verkligen sluta! Idag köpte jag min sista grej på iallafall 1 vecka. kan inte hålla på såhär!
Mer inspirations-bilder:


Sometimes nowhere leads to somewhere



Gräver sig djupare

Visste ni att jag levde en gång? Levde i en dröm. En dröm som var verklighet på plats, men bortblåst idag. Nu gömmer den sig djupt, fast jag vet att den finns. Det är bara det att jag inte minns.

Fin poetri det där haha. Men sann.
Idag har dagen spenderats med tjejorna på morgonen men senare på stan där jag hänka med Matti och Johanna. Jag som hade lovat mig sjäv att inte köpa någonting kom ändå hem 500 kr fattigare, men 1 par jeans rikare. usch, måste stoppa mitt shopping-abstinens!


LOVe, give me LOVe

Jag älskar lov. Inte bara för att man är ledig från skolan, utan för att man kan hitta på så mycket kul! Idag tar mina dagar i Skene slut, men jag ser frammimot några mysiga dagar med kompisar och roliga påhitt! Alla lov går så onödigt fort, känns som jag varit här i några timmar bara. Men somsagt, Time flies when you're having fun!


Is snö sol

Nu på morgonen har jag bakat 2 sockerkakor och sitter nu i Emilias säng och förbereder mig inför en skridsko tur på sjön. Vi ska ha med oss varm saft och pannkakor. mumma!
Har all tid i världen under dagarna när Kusin är i skolan, så jag hade tänkt att jag skulle vara lite duktig och ta fram biologin för att plugga till nationella. Men först blir det skridskor! Känns bra när hon säger "men det är ju inte heeelt ofarligt.. Och du har ju aldrig ramlat i, så vi får se hur det går". Jo tack, ramla i en isvak vorre ju uppiggande.. men hur stor chans är det liksom?
Förhoppningsvis kommer jag tillbaka oskadd.

Skene

Har suttit på buss i 5 timmar från Nyköping till Skene. Nu är jag framme med god middag i magen och ikväll blir det film och popcorn. Imorgon har vi också planer, jag och moster ska packa picknick korgen och dra ut på sjön med skridskor i några timmar. Jättemysigt!
Måste kila, vill inte vara osocial


När han tittar på henne

Älskar den här bilden! Harry Potter-freak som jag är... Längtar som en tok till sista filmen. Måste bara lära min bestie att tycka om HP också så vi kan titta tillsammans, fast just nu går det inte så bra..
-


And so she said

Skönt att skriva ett nytt inlägg på en blogg som faktiskt fungerar. Alla ikoner och knappar har kommit tillbaka, likaså alla bilder. Sitter och samlar go musik till ipoden, eftersom jag ska tillbringa 5 tim på buss till Skene imorgon. Jag underhåller mig med musik, spel och godis, då är resan helt okej faktiskt!
-
Igår var det filmkväll hemma hos mig. Johanna och jag hann ta några cam-bilder (eller inte så några) menmen, fint vare.

bra JAG är

/Johanna

johanna in da hawwws

hej hopp. johanna sitter och ska leka teknisk med micas blogg här. i'll keep you updated om hur det går! nu ringer matilda och frågar om dricka.. jag och m har tagit coola bilder som ni får se om jag kan lyckas fixa det här! PEACE

What's wrong

Något fel har uppstått i min blogg. Eller snarare där man skriver inläggen. Kan varken lägga ut bilder eller klipp eller någonting annat. Får väll ta fram lilla data-tekniska mica som ligger någonstans i bakfickan. Väldigt djupt ner i bakfickan. - Idag hade vi matteprov, gick väll helt okej, även fast jag chansade på de flesta frågorna i början. Hoppas att turen var med mig. Men det ligger också någonstans i bakfickan. Väldigt djupt.

You can run but you won't come far


Öppna din dörr

och säg att du vill ha mig här



Pulka och snö, nu glider vi


Imorgon blir det på med termobyxor och STOR termos med MYCKET varmchoklad. Vi ska ut i pulka backen och köra tusen hål i nacken. Förhoppningsvis klarar vi oss uta både brytna ben och armar, men jag vet att det kommer vistas lite farliga grabbar i backen samtidigt.. ojojoj ska nog ta av mig armar och ben innan jag sätter mig på en pulka.

Valentine's day


Give me some inspiration

Jag älskar att inspireras. Bloggar som 365 days och sidor som weheartit och the lookbook kan jag sitta och titta på i flera timmar! Jag älskar också att sätta på mig min syrras turkosa hörlurar och sätta på spotify på högsta volym med musik från hela världen. Jag älskar att dela musik med mina vänner också. Sen gillar jag ljudet av snö som krasar under fötterna, rådjur som springer utanför fönstret, fikastunder på hellmans, glada föräldrar och cykel-picknick på våren.

På bänken. På bryggan. I solen


Photo Booth



let's go for a walk

Mamma och pappa tvingade ut mig på lång snöpromenad tillsammans med dom och våra gäster som är här. Vi var ute i över 3 timmar men fick både friskluft och varmchoklad på Hellmans, så promenaden var värt det!

Nu sitter jag mest och gör ingenting. Ska bara ta det lugnt tills ikväll då jag ska på hemligt event. hihi. NU är det godis och facebook som gäller. + grymt bra musik från Spotify
-

N I NE9

Herregud va glad jag blev då jag hittade en färdig engelska assignment från Australien med samma text och frågor som jag behöver tills på nästa fredag. SKÖNT!
Nu sitter jag och lyssnar på härlig musik från musikalen NINE och finslipar några detaljer i uppsatsen.
-

I Want To Travel The World


Halsont. Tappat rösten. FÖRSKYLD

Jag vaknade klockan 8 imorse och upptäckte att jag inte kunde prata. Nu är klockan 1 och jag har redan druckit över 10 koppar te. Rösten är lite bättre, men jag har inte tillåtelse att prata. Hoppashoppas att det går över tills imorgon då jag och Jenny drar till Stockhom för att träffa Tove! Kommer bli grymmers.
Nu ska jag dricka ännu en kopp te. Suprise. Krampåer



Spotify

http://open.spotify.com/user/micahelger/playlist/4tdOaoaWVX2TPf2ZAv4bqX This is

 

Här har ni en lista med lite blandat. Spotify är årets bästa uppfinning så är det bara


Hennes & Mauritz

En av de bästa sakerna förutom vänner, lösgodis och sommar är att kolla kläder på internet. H&M är absolut favoritsidan och jag hittar alltid någonting. Nu har mina ögon fastnat för 3 läckertoppar. Inget över 200 kr! Ska nog dra ner en snabbis imorgon och inhandla lite nytt. Tjao sålänge

G ymNa si U m

Idag har jag varit på gymnasiemässa. Eller rättaresagt nästan alla skolor i hela nyköping har varit på mässa. Känns bra att ha lite mer koll på läget.
Igår hade jag fysträning med laget som innehöll både dans, boxning, kondition och styrka. Igår var det jättejobbigt. Idag, jätteskönt. Har inte tränat ordentligt på ett år. Seriöst.
Jag känner mest att jag sitter och skriver om massa random grejer för att jag vill skriva ett längre inlägg för en gångs skull.
Nu ska jag kläpåmig ordentligt och dra
M

Inspiration weheartit

Matilda har influerat mig med Weheartit. Inspiration från hela världen.
I Heart It

RSS 2.0