Minnesstund

Hatar att lämna saker bakom mig. Den här bloggen kommer fortfarande finnas kvar i arkivet på Devote, för den har trotsallt varit en dagbok för mig!
-
Mitt första inlägg piblicerades i Juni 2009, och det har ni här:
http://micahelgeer.blogg.se/2009/june/
-
Sen är det bara att klicka sig framåt och ha en rolig skrattstund.
-
Hejdå för en sista gång här. Glöm inte att klicka in på Devote:
HÄR ÄR MIN NYA BLOGG! Vi ses där!

Så plötsligt

Åh är lite beslutångestig just nu.
Kommer kanske som en tuff. jobbig. chockerande. Nyhet.
Jag har svikit blogg.se och har nu bytt till Devote. Efter många om och men. Men nu har jag bestämt mig and so on. Så klicka in där istället och spara den länken i minnet.
-
www.micahelger.devote.se

Och här kommer alla känslorna

Söndag, bestående av Matilda, Godis, filmtitt, säng häng, fotbollstittande och novellskrivning. Är nöjd men min söndag. Och det känns inte piss med skola imorgon. Livet är ju så bra, men med sina små svackor ibland. Men vad vore vardagen utan dom? Jag drömmer mig bort gör jag också, till platser jag inte vet existerar. Jag har planer och planeringar och livslust. Yeah here we go

Vi kommer alltid ha Paris


Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Finns inget vackrare än ett soligt Stockholm. Har varit med Tove idag, härjat runt i Stockholm. Åh vackra Stockholm.
Gårkvällen var så underbar. Den som startade hopplöst, blev en av de bästa kvällarna någonsin. Träffade fina pojkar som jag längtat så mycket efter. Vi satt vid skenet av slänggungorna, och åt Hamburgare medan Håkans röst ekade ut över ett fullpackat Grönalund. Träffade ännu fler människor. Väldigt saknade och älskade människor. Vi tog färjan klockan 12 på natten. Hängde, pratade, mindes, skrattade. Sen hem och säng-hänga med Tove. Somna mitt i en mening. Trött. Lång dag. Men ojså minnesvärd.

Med målet på Lö Capital

Stockholm igen. Träffa härliga malingsboare mm. Ingen direkt plan när jag kommer dit, men planlöst är bra så får vi se vart vi hamnar! So long people

Typiskt dig

Så har man gått och blivit sådär dumt kär. I belive me or not, Justin Bieber. Eller ni som har sett filmen Never say Never borde förstå.
vafaan det här var ju inte meningen!

LIFE

och en helg som tar slut på 3 sekunder

Out of Fokus

Igårkväll sov Inez, Ellen och Johanna här. I det fina ljuset passade vi på att fota lite. Det blev bra, så fler färdiga resultat kommer!

There's a side to you that I never knew

Adele - Set fire to the rain
Har gått omkring och nynnat på den här underbart vackra låten i flera dagar nu. Talangfulla Adele!

RSS 2.0