Gästabudsbollen

Idag blir det häng på Rosvalla för att titta på tjejerna i Gästabudsbollen. Är lite stolt vad duktiga dom är + att jag blir så GALET sugen på att spela NU NU NU
-
Är sjukt ledsen för att jag har tappat min kamera, är så himla fotosugen just nu! Jag ska nog kanske strunta i en iphone och köpa en kamera istället...? Nej fast ja kanske . Varför måste allt vara så jäkla dyrt!? usch

H E L G

Helgen kommer bli lyckad! Imorgon är det Gästabudsbollen och söndag tradition + Stockholm.
Är JÄTTEMÄTT eftersom vi bakade smulpaj med vaniljsås på hemkunskapen och det blev liiite för mycket vaniljsås. Så nu är jag 10 kg tyngre och 50 cm bredare..
-
Många webbcam bilder, men jag äger ingen kamera längre .. tyvärr

Jag vill titta på insidan av mina ögonlock

Jag är så otroligt trött! Mitt dygn är helt omvänt och knäppt. Går och lägger mig 5 pm vaknar 4 am. Så NU har jag bestämt mig för att ta tag i detta och försöka hålla mig uppe till efter 8. Måste ju komma in i svensk tid någon gång!
-
Update: Nu har klockan passerat 8 och jag ska sova!
-

B B bbbBbest

Say Swerige

Nu är jag tillbaka i Sverige igen. Efter ett helt år i Australien.
Det känns inte som jag hade trott. Det känns nästan helt normalt, som om jag somnade igår kväll och bara drömde om mitt år i Australien och sen vaknade upp imorse. Det är tur att jag har bildbevis!
-
Jag överraskade min bästavän 1 timme efter att jag kommit tillbaka till Nypan. Hon öppnade när jag knackade på. Först stirrade hon på mig och sen skrek hon, och hon skrek och skrek och skrek medan hoppade uppochner. Obeskrivligt härigt att få träffa henne igen!
-
Nu ska jag äta en riktigt lyxfrukost. (skulle räknas som en kasta-i-mig-något-frukost i vanliga fall) Kalas puffar, havrefras, polarbröd och varm oboy. Mumma!
-
Nu är det Matti + Micis igen! yesyesyes
-
Juste. Jag har samma nummer till min mobil som förut. Grejen är att jag har mitt telefonkort liggandes på skrivbordet och kan inte hitta min telefon någonstans!

5 hours

Sitter i våra nyfunna vänners kök och tittar ut på sydneys vackraste utsikt. Om några timmar sitter vi i planet till Sverige. ALLT KÄNNS SÅ OVERKLIGT! Innan dess ska vi pressa lite i solen, bada i poolen och njuta av den sista värmen.
Dags att ladda det sista
-

It was fun while it lasted

Nu. Nu. Exakt just nu lämnar jag mitt hus. Lämnar en trygghet som jag byggt upp. Nu avslutas ett stort kapitel i mitt liv som har haft stor påverkan och förändrat bitar av mig. Ett hus är ett hus, men ett hus är också ett hem. Ett hem bor och lever man i, lämnar och kommer tillbaka till. Nu. Nu. Exakt precis just nu lämnar jag 233 Denham street för att aldrig komma tillbaka. Jag är redo, men jag vill inte stänga portarna, för jag vet att dom aldrig kommer öppnas för mig igen. Jag kan inte beskriva med varken ord eller bilder hur bra jag har haft det här. Trots alla underbara resor och otroliga upplevelser så är det alltid en lättnad att kliva in genom portarna och se sitt andra hem. Jag kommer minnas alla underbara platser och otroliga upplevelser. Men när jag kommer tillbaka till Australien så vet jag en plats jag kommer besöka. Jag kommer stå på gatan utanför och titta upp på verandan, peka och kanske tar ett kort.Nu lämnar vi det bakom oss, men behåller i våra minnen
-
Livet är fint på Denham street


Love it Wear it

Checkade in lite nytt från H&M . Ska nog klicka hem grejerna snart. + ett par skor som jag inte kunde lägga ut
t

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending

Jag sitter i mitt allt för urpackade rum. Jag gillar inte tomma rum. Det får mig att känna mig sorgsen. En bekräftelse på att man ska flytta, gå vidare, lämna bakom sig. Inatt sover jag en sista gång i min stora säng i mitt andra hem. Och jag kommer aldrig komma tillbaka. Det är det som är det värsta. Att aldrig få se mitt hus, poolen, dom fult gröna väggarna igen. I can't do much about it though. I guess I have to live with it. And maybe, maybe I will come back, just to get a suspicion of what once was ours.
-

MUSE CONCERT


Blondare. Inte dummare

Nu har jag äntligen gjort det! Slingat håret blont. Eller rättare sagt BlondARE. Är riktigt nöjd faktiskt :)
-

I'm totally obsessed with gossip

Gossip Girl sliter mig från viktigare saker, som packning. Men JAG KAN INTE SLUTA! Jag har aldrig varit den som tittar på serier. Jag tittar ju aldrig på TV. Men My har alla avsnitt på sin hårddisk and now I'm stuck. Totally completely obsessed with it.
-

Just click it

Hej Mica ! Jag undrar om du tycker att din kamera är bra. Jag har nämligen beställt just en sådan :D
-
Hej! Jag älskar min kamera! Den är verkligen perfekt i alla lägen. Eller rättare sagt VAR perfekt. Tyvärr snodde någon min väska med kamera och objektiv i när jag var i Melbourne. Men du gör helt rätt i att beställa den. Den är grymmers! :D

Happy little house

Idag står packning på listan. Eftersom jag är tillbaka i finfina huset på denham street så har jag möjlighet att packa alla mina saker innan vi lämnar det igen. Så idag blir det fet sortering av kläder och sen om tiden tillåter chill vid poolen. men först. frukostmacka!
bloglovin

I'm soooaaring

Bada med sälar och båttakshopp-ner-i-klart-blått-hav.
Livet är härligt om man gör det så
-

JUMP with all my love


mot kusten, surfen och solen

Låter härligt. Kusten och surfen stämmer, men måste nog hålla tummarna för solen. Fast alla säger att det kommer bli sol och över 30 grader framöver och det är perfektolismo!
Idag består dagen av en 2 timmars bilåkning, men innan det ska det hinnas med att åka till min och systers nya smultonstråk full med vintage butiker, mysiga chokladcafén och fikaställen, second hand och skivaffärer med LP skivor.
På med hatten nu drar vi
El OU VE E
-
/micahelgeer.blogg.se/images/2011/photo-36_125719277.jpg" alt="" />
Flirting with the camera... Not very attracting thou. A bit kooky

Melbourne and clear blue skies

Idag har vi strosat omkring på mysiga gator, suttit i smockfulla spårvagnar och druckit varm choklad. Melbourne är mysigt men stort, vackert och soligt, men lite småkallt. Vid 25 grader säger jag "småkallt". Jag har nog blivit lite bortskämd med sol och värme. Kommer bli svårt att åka tillbaka till snövitt Sverige. Men härligt som tusan!
-

RSS 2.0