Adieu la Suéde

Och så lämnar jag den här konstant gråa himlen mot vad som sägs vara "Staden med Frankrikes blåaste himmel". Collioure.
I'll be back in 9 days

If you have a minute why don't we go - Talk about it somewhere only we know

Fleet foxes - Tiger mountain Peasant song

Glee cast (The warblers) - Somewhere only we know

Charlene Kaye ft. Darren Criss - Dress and Tie

Rappakalja


Kär

lek

Igår

Igår kväll grillade vi, åt och skrattade. Igår spelade vi rappakalja tills alla tröttna på golvet, igår dansade vi. Igår var alla fina tjejer här. Jepp jepp igår var en bra kväll!

Bubbles from top to toe

Är exalterad! glad. ja.
Kommer bli bra det här det känner jag på mig.
Förutom bra känslor och gladheter så sitter jag och nördar Glee-klipp på youtube. Så olikt mig det kan bli, men vafan dom är ju grymma. Vill börja följa det nu. Men ska först fullfölja Gossip Girl.
Att fastna i en serie är både bra och dåligt. Det är jobbigt för man kan inte slita sig och inte sluta tänka på det, men det är en bra känsla eftersom man älskar det så mycket. Man älskar det för att man faktiskt inte kan slita sig ifrån det.
Nä nu känner jag att jag bara sitter och skriver av mig konstiga grejer. Back to reality. Godnatt

First second third

Matti kommer över snart


Talk me a message

Jag och min balla Heytell-polare har hängt på stan idag. Köpte saker in need. Grön långklänning, bikini och armbandslös-BH. Sen har vi ätit sushi i flera timmar medan regnet har fallit ner utanför. I kväll ser jag fram imot träning, lugn och onödiga heyTell konversationer. yep yep!

Fringe bag

Jag skulle kunna offra min vänsterarm för det här. Inte bara att hon är himla snygg, men kläderna. och VÄSKAN! I'm in love och måste åka till topshop nu nu nu.
Bild från 365 days

click it off your mind

Idag och resten av 10 dagar framåt har jag inte någonting överhuvudtaget intressant planerat. Tar dagarna som dom kommer. Men idag är min plan att sticka ut och fotografera. Nya objektivet och den hyfsat nya kameran. Practise makes perfect!

Nej jag kan inte må så mycket bättre

För 2 dygn sen fick jag sommarlov. Dom här 2 dygnen har varit så sjukt bra. Jag har inte gått och lagt mig före 2 en enda gång. Jag har träffat fler nya människor än vad jag gör på månader. Cyklat hem mitt i natten från en lyckad fest. Nattbadat. varit med bästavän. Planerat iför sommarlovet. Fotat. Köpt kläder. Ätit Riesen. GAAAH, det kan inte bli så mycket bättre.
Jag mår bra folks, jag mår bra!

La la la la la la la la

Den mest perfekta starten på lovet. Har en bra känsla i magen.

New day has come

Vart ska jag börja? Överlycklig, söndergråten, huvudvärk, sommarklänning, glad, förväntansfull, ångestfylld. Känslor känslor känslor. Alla blandade i en stor massiv röra. I kväll drar jag ut med kompisar och i morgon är första dagen på sommarlovet. sjukt va?

Bye bye hollywood hills

Här har ni dom. Mina nya örhängen. Det finurliga är att bara en sida är lång, det andra örhänget sitter fast i örat (eller hur man nu ska beskriva det). Ilikeitalot

the end of the end of the end

Har rensat skåpet, slängt iväg en del av min högstadietid, vridit om nyckeln och lämnat allt bakom mig. Love this. Hate this

When you flew out of the nest you made a mistake

Igår ringde Mathilda innan jag skulle somna så satt vi och pratade i över 2 timmar tills klockan var midnatt och jag gick och la mig. Dagen har spenderats på Ekensberg, klasskampen som det heter. Alla 9or klär ut sig och tävlor mot varandra. kul! När det var slut var klockan bara 12 så jag och Momatothiloldoda drog till city (okej, nyköpings centrum kan inte kallas City men ändå). Kom hem med ett par apsnygga örhängen för endast 39 kr. Kap! Nu har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra, men klockan är bara 4 så jag har gott om tid. Pusses
-
Jenny har inte mustach eller kolsvarta ögonbryn även om det ser ut så. Var bara en guldkant på utklädningen

I want to wear my money

Då blir det Stockholm nästa vecka! Looking forward

oh oh oh explode!

På solstolar i gräset med färska jordgubbar, saft och B&J-glass. Det är så man ska sola! Det är så vi solade. Och dang nu bränner det på både huvud, axlar, knä och tå (knä och tå). Solbrännan har byggts på inför skolavslutningar. Kan behövas för att täcka mina fula blåmärken på benen. hoho, nu ska jag poppa popcorn och vänta på att en viss Matilda kanske svarar på mitt SMS. Vet ej om hon är borta eller inte.
Ha't

Vi siktar mot toppen, så långt vi kan nå

Efter lite kämpande och efter en förlorad vän, lyckades vi bestiga den svarta skidbacken. Där satt vi på toppen av Idre fjäll och blickade ut över Sverige och Norge. Så fånigt vackert!

Adventure

4 dagar av äventyr, utmaningar och härlighet. Hela min kropp är öm efter allt vi gjort men det är det värt! Jag har övervunnit rädslan för höjd igen och paddlat forsränning och spelat paintball. Hela benen och armarna är täckta med blåmärken, men det är det också värt. Det har varit grymt!

Somewhere up north

Befinner mig just nu i Idre, med klassen, på klassresa. Och det är inte så att jag är otroligt osocial och sitter vid datorn utan det är tidsinställt. So who knows what I'm up to right this moment?

Vi gör det vi är bäst på

Vara jävligt fula. Skämt o sido.
Hänga på vallarna, prata skvaller och fika.

Snälla stanna ett tag

Bara för en liten stund
för det är inte förrän hejdå, som man ser vad man har

RSS 2.0