det är bara att börja spara


Sommarkläder, finns det något bättre? Shorts, finns det något bättre? NEJ
Längtar, även fast det är dåligt att längta, tills det är dags att ta fram sommarkläder.

Everything is RENT

Hade tänkt dricka chai latte och titta på underbaraste musikalen för tillfället. RENT. Men jag har en storasyster som är mer intresserad av Grey's Anatomy så jag går och lägger mig nu istället. Klockan halv 9. Blev lite besviken, eftersom jag planerat hela kvällen efter den här filmen.. Kommer att vara utvilad imorgon iallafall. Godnatt!


RENT - Another day

Nowhere in particular

Jag ska resa till ingenstans. Alltså överallt

We don't sleep when the sun goes down


I'm going back to the beach where I belong


Johanna snosar bredvid

och jag ligger och väntar på att hon ska vakna så att vi kan baka frukostbröd tillsammans. Behöver hennes hjälp annars blir det misslyckat. Funderar skarpt på att väcka henne snart (Även fast det vore taskigt eftersom klockan bara är 8, på en lördag)
-
Gårdagen var finfin, med en jättebra (lite konstig) film, ett helt cheezeballz paket som vi åt upp helt själva,  3 kexchoklad och sen bara snacka om allt tills båda somnade. Sånna fredagkvällar är alltid mysiga.

vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Jag älskar att cykla. Jag kan sätta mig på en cykel med musik i öronen och bara cykla i obestämd riktning. Trampa och tänka. Tänka och trampa lite till. I sommar ska jag ut och cykla mycket. Cykelsemester i några dagar med kompisar, tälta och laga mat på stormkök. Jag har många planer inför sommar 2011. Jag kommer inte ha tråkigt en dag.

I can carry you

jag vill hjälpa dig, vara där för dig, vara den för dig.



Give me one two three

Fotbollsträning ikväll som förvandlades till en konditionsträning. Det gillas inte. Fast om man ser det från Johannas perspektiv så är det faktiskt helt okej. Beach 2011. Så jag antar att jag bara måste bite the bullet och dra till träningen snart. Imorgon är det fredag, sen helg. väldigt fint

Old fashioned letters

You still write me old fashioned letters
put your perfume on the pages
with crossed out words that you took back
like "do you really miss me?"

days like this I feel the distance
I wanna run but I resist it
with cold reminders all around me
of what I left behind



yeah x3

Onsdagen avklarad! Har egentligen inte mycket att updatera er om. Ska göra mig en kopp chai.
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today


you lost the moon while counting the stars

kort fint citat från Johanna.
Senare ikväll står fotboll på schemat, men innan dess ska jag laga mat (min tur idag) och maybebaby fota lite. beror på tiden. Någon som har tips på bra matlagar musik? I'm in a big need
Imorgon är det onsdag, alltså kort och bra dag. Nu är liksom de 2 jobbigaste dagarna på veckan över, bara chilligt kvar. Nationella i biologi står på schemat på torsdag också. ska bli skönt att få det done with.
Nu behöver grytan tas hand om
PE U ES ES

En skymt av solen doftar vår

vintern är förbi. Dunjackan kan gå och lägga sig. solen tittar fram. för ett litet tag iallafall. Men den lilla stund solsken jag har fått har gjort mig alldelles lycklig!
-
FF - Kent

Water For Elephants

Hur fint är inte det här?

Fylld av glädje

Jag känner mig så glad och lycklig för tillfället! Alldelles fylld med insperation, så många planer och drömmar. Jag ska uppfylla mina drömmar. Även om de känns surrealistiskt just nu. Men jag vet vad jag vill och tro mig, jag ska komma dit!
-

Brittish all over

elin om Fallin':
ååh, har du hört hans riktiga brittiska dialekt? underbart !

Ja herregud ja! Det är den jag har försökt gå runt och härma hela dagen nu haha! SÅ HIMLA HIMLA   V A C K E R! Jag ska skaffa en kille med sån dialekt. punkt slut. jag blir alldelles kär!

Fallin'

Det här kommer snart förvandlas till en Gossip Girl blogg om jag slutar snart! Men det är svårt när vissa ser ut som dom gör. världens mest underbara dialekt också
Ed Westwick

I could never find the words to say. Stay


5 o'clock

Gårdagen var fin! Eller hela helgen har varit fin! Allt har varit toppen och jag ser framimot fler och fler helger framöver. I love my friends. VÅREN börjar komma också! och hur härligt är inte det? Skinnjacka, solglasögon och converse åker fram! även fast det är så att jag använder converse året runt.. menmen. Man kan ha converse utan att bli genomblöt iallafall. Jobbigaste dagen på veckan är snart över och det känns ju helt okej faktiskt.
time flies, bye

not cool at all


Friday night and I äm feeling all alone

But that's not true though.
Världens godaste kaka, nämligen Amanda Helgers Cheesecake står just nu och gottar sig i ugnen. och snart om si sådär en halv timme sätter världens bästa disneyfilm igång. Nämligen Tangled. Fredagkvällen kanske inte blev så dålig ändå!
IMORGON BLIR DET MATILDA!

I'm standing where you left me

tack tack tack Johanna och Malin för eran hjälp att hitta den här låten som jag nynnat på i flera dagar nu utan att veta vad det är jag sjunger på. Bra låter det iallafall. Alltså låten, inte mitt nynnande


Eric Hassle - Standing where you left me

OH MY GOD

hujeda mig

Har kommit hem från jobbig (men kul!) fotbollsträning, ätit faktiskt kanske världens godaste kycklingklubbor och nu sitter jag här utmattad efter några försök på klackskor. Är inte så bra på det där med skor med klack. Blir alldeles för lång och alldeles för vinglig. måste träna!

Ikväll gäller matteläxan. Nr 17 för de i min klass som kikar in och inte är säkra på vilken. Jag återupprepar: Läxa 17! Så vi ses senare people

Damn I miss that place

Vi satt på berget. Klockan var mitt i natten och jag hade på mig min favoritklänning. Vi tittade ut över Rockhampton för vad jag visste var en sista gång. Och allt var så bra. Allt var så vackert. Jag kommer tillbaka

Naturvetenskapligt hit och dit

Biologi Nationella idag. Känns riktigt skönt att det är avklarat! Senare idag ska jag iväg på SNUS-möte (SNs Ungdoms Sida). Det bästa med dom möterna är allt fika man får. Jag föddes fika-tokig, kommer dö fika-tokig! Jag döptes tillochmed till ett namn som rimmar på fika. mica. Så nu för att fira min fika tokighet ska jag göra mig en kopp choklad och någonting smarrigt till för att sen sätta mig och skriva Hemkunskaps frågor.
Over and out

Only the future knows


Borgis today

Eftersom bästavän ligger hemma och är sjuk så tänkte jag uppdatera henne om vad som hände i skolan idag.
Inga lektioner blev inställda, jag var nära på att köpa en chokladboll hos Linkan men ångrade mig, slutade tidigare än vanligt p.g.a lat lärare, träffade dina klasskompisar som såg glada och pigga ut, skolmaten var äcklig, potatismoset smakade skumt och fisken var studsig, det var en helt ordinary dag.
-
Jag var glad i korridoren, varför vet jag inte
-

Emelie äter kexchoklad, Jenny leker stjärna och mathilda tuggar på tummen på biologin

en helt vanlig dag

fint på en måndagkväll

Diddy feat. Skylar Grey - Coming home

Radiohead - Karma Police



monday in the city

Förutom mysigt pluggfika hittade jag lite fint på H&M. Köpte mina första högklackade någonsin + cykelbyxor med spets och en topp. Är nöjd med mina köp och ska gå omkring och vänja mig i skorna.
-
Uppdatering av vår-garderoben. Klackarna ser lägre ut på bilden

Pluggfika


From Nada to Prada

Nu ska jag fixa iordning mig ordentligt! Sen drar jag ner på stan (går ner till stan eftersom jag har en syster som tar andras cyklar) för att träffa just dendär elaka systern som jag egentligen älskar. Vi ska ta ett plugg-fika på Hellmans någon timme och sen ska jag spana in lite nytt på H&M. Fast jag ska försöka hantera min plånbok, eller mitt hjärta för shopping för den delen.

Släktmys på Stenegård

Två fina småkusiner. En misstänkt groggy i bakgrunden

en Mica med en blommig kaffekopp

och så en Ebba med vackra blåa ögon

Ett närgånget får

Kusiner-vitaminer! Ebba skelar och Nico kör på underbett

Syskonkärlek. En Ebba och en Maja

A change in the weather

Från nästan-vår och sprudlande känslor till regn, trötthet och jag-orkar-inte-mer-känslor. Konstigt hur humöret svänger med vädret.. Sitter och lyssnar på brra musik så som The xx och Veronica Maggio och annat bra. Musik är bra. Alltid bra. Har alltid varit.
-
Längtar till helgen gör jag också. Kommer bli riktigt fint med filmkväll, målardag och fotodag. Allt med bästavän. Saknar henne, vi har knappt träffats den här veckan och man blir nästan beroende av sånna som hon. Måste ha en liten del Matilda varje vecka för att klara mig.
-
Next up: Träning. Fotboll (wihoo)

Masterchef

Idag har jag förutom att spela piano, drogar gossip girl och ätit choklad, lagat mat till hela familjen. Kycklingenchilada bjöds det på. Lagade det hos Jenny i helgen vilket blev en hit så då passade det bra idag med.
-

GG Freak

Min absoluta favorit scen av nästan alla scener i hela Gossip Girl:
-
http://www.youtube.com/watch?v=1L2m_lvxZZU
-

If I could put my life into pictures right this moment


Med ord: Färgglatt, älskvärt och fritt

While snow melts and spring appears

Sitter och är glad. Bra saker har hänt idag som gör en glad: Började dagen med sovmorgon och gick till skolan i soligt väder och på snöfria gator. Har ätit 3 semlor på mindre än 12 timmar. Inhandlat massvis med nytt från IKEA och längtar tills rummet blir klart. Kom att tänka på Matilda som genast gjorde mig gla för hon är bäst. Jag är skönt trött i hela kroppen efter en finfin dag och ska nu sova. godnatt vänner

My favorite day of the year

Semeldagen! Eller fetisdagen som man kanske ska säga. Den bästa matdagen som finns eftersom jag helt enkelt avgudar semlor. Extra bra blir det eftersom jag ska till IKEA idag för att inhandla nya ting till rummet. Kommer blir fintfint när det är färdigt (Bild lovas). katjing

U S of A

Med en USA's flagga på överkroppen och ruffsigt hår drömmer jag mig just nu bort till ingenstans

Vi och våra mönstrade chokladkoppar

Och du. Johanna. Dina tabletter är här hemma hos mig! Dom bruna och vita duvet.

Dance the night away, J LO

För er med spotify:
Jennifer Lopez – On The Floor
-
Partyparydansdans låt som får kroppen att vilja gunga med. Den här dagen har varit lång och inte speciellt händelserik, extra jobbig eftersom jag har kännt mig hängig och trött nästan ledsen också. Har piggat upp mig lite med en kopp hemmagjord choklad, polarbröd och nygårdas pepparkakor, så nu känns allt genast lite gladare.

Movie makin'


Scones, kyckling, Tove & Jenny

Bra kombination. Bra helg som spenderats med Tove och Jenny i både Nyköping, på café och i Tystberga. Film, godis, pratpratprat, mat och en jädra massa foton! Sånna helger gillar jag.

12 ballooons

Sitter och blåser upp ballonger för fullt. Ska pynta köket och Martins rum med färger nu. Finaste bror fyller 12, grattis! Tog lite fina kort när jag blåste in i la ballonga och när ballongen blåste luft på mig.


hhohoh hemska bilder, men jag bjussar

RSS 2.0